Cruise naar Londen

Bent u op zoek naar cruise vakanties naar Londen? Dan bent u bij Boot-Londen.nl aan het juiste adres. Wij hebben letterlijk het aanbod van alle cruise aanbieders op 1 pagina staan. Hierdoor hoeft u niet verder te zoeken, want u komt hoe dan ook altijd bij uw ideale cruise aanbieder terecht.

Waarom een cruise naar Londen?

Waarom zal u NIET met het vliegtuig, trein of bus naar Londen gaan? Het antwoord is simpel! Een cruise naar Londen is ten eerste vele malen goedkoper dan de alternatieven. Ten tweede is een cruise zeer comfortabel en luxe. U heeft alle ruimte om u te bewegen, er is entertainment aan boord en u kunt in vele gevallen zelfs slapen in uw eigen hut aan boord! En tot slot is een cruise veel gezelliger dan de alternatieven. Kortom: kijk eens bij Peter Langhout Reizen of Stena Line voor meer informatie over de cruisereizen naar Londen!

Londen met de Boot - Stena Line

Boot naar Londen

vanaf € 45,-
cruise londen
Opstapplaats(en)   : Hoek van Holland - Harwich
Reistijd            : 5,5 uur
Beschikbaarheid    : elke dag

Enige aanbieder met Nederlandse vertrekplaats!

cruise londen
Stena Line is een van de grootste aanbieders als het gaat om bootreizen naar Londen. Het bedrijf is bovendien de enige aanbieder met een Nederlandse vertrekplaats! U kunt aan boord genieten van het vele entertainment maar kunt uzelf ook terugtrekken in uw eigen hut! Kortom: Stena Line voor bootreizen Londen!
Klik hier voor direct voor het complete aanbod van Stena Line

Londen met de Boot - DirectFerries

Boot naar Londen

vanaf € 29,-
cruise londen
Opstapplaats(en)   : Duinkerken(Frankrijk) - Dover
Reistijd            : 2 uur
Beschikbaarheid    : elke dag
cruise londen
DirectFerries vergelijkt eenvoudig alle boottochten naar Londen op hun website. Keuze uit o.a. Duinkerken - Dover en Hoek van Holland - Harwich. Altijd de beste deals in een handig actueel overzicht per vertrekdatum en reisgezelschap. Klik hier direct voor de aanbiedingen.
Klik hier voor direct voor het complete aanbod van DirectFerries

Londen met de Boot - P&O Ferries

Boot naar Londen

vanaf € 33,-
Opstapplaats(en)   : Calais(Frankrijk) - Dover
Reistijd            : 1,5 uur
Beschikbaarheid    : elke dag
cruise londen
Een boottocht met P&O Ferries betekent een comfortabele en tevens snelle boottocht naar Londen. PO Ferries is een zeer goedkope aanbieder. U reist vanaf Calais(Frankrijk) naar Dover, dit neemt dus slechts 1,5 uur in beslag. Tijdens de boottocht kunt u bovendien genieten van veel entertainment aan boord!
Klik hier voor direct voor het complete aanbod van P&O Ferries